this is me.

My photo
a place for reminiscing my old memories as i grow older and wiser.hopefully, InsyaAllah.it will be great if you walk in my shoes first before you judge me

Wednesday, February 10, 2010

rase nak nanges

penah tak korg rase sedeyyy sangat?
benda yg slame ni korg nak tp bile dapat rase susahhh sgt nk lepaskan or korang taknak pon benda tuh?

ehe tak paham kan?

kenapa benda uh kalau kte nakk sgt dlu tp ble kte da dapat kte rase sayanggg sangat nk lepaskan?

hahah ak pun x paham ape yg aku tulis ni.

tp kan, ni la yg ak rase skang.rase sayangggg sangat nk lepaskan AAJ.even slame ni ak slalu merungut2 ble ah nk cuty ble ah AAJ ni nak abes tp ble da abes macam perasaan ni rase semacam.maaaa ak rase ak still nk spend masa ngn kwn2 AAJ ni sbb ak rase bond between ktorg sgt ah kuat.bkn sng korg nk jmpe org yg ade same minat ngn kau kan? kt sini la ak jumpe RAMAI sgt org yg ak leh share mnat sesame.spend mase byk sgt dr pagi ke malam ah kat sini.

kat sini gak ak leh jumpe kwn yg boleh tolong kau time susah senang kwn yg byk mgajar kte life.byk sgt pahit manis dok sini.

ade time pahit; kene repeat test smpi lepas kalo x sensei takmo kasik kau balek pon.kne amek test stiap ari ade.ade kuiz, kne hapal kanji, kne bwt homework, bwt preparation untk klass esoknye.ade test berderet2.ade klass sabtu.waaaa takde tempat yg sepahet ni lah.

tapi kat sini gak ade byk yg manes; kua sesame kwn pas abes exams kunun2 nk release tensen, ade time kua ngn kwn karaokey lagu jepun.eheh arashi kai! ade gak ko mkn2 ngn kwn, bwt party, kua beli barang sesame, tgk midnight muvee x blek2 smpi pagi lepak kdai mamak, mntk tolong kwn belikan takoyaki.waaa cube korang pikir pasnih bole ke nk wat cmnih lg? lepas da abes AAJ korang sume da balek.

esok ah, parents masing2 dtg bwk ank2 diorg blek umah.waaa pas abes shuuryou shiki ni kte suma da x leh nk spend mse cm yg dlu2 kte bwt.sedehh! nanka kanashii koto ni kanjite! rase nak nanges sekarang jugak, boleh tak? T_T

...

P/S : minna, esok cakap hait kuat2.last hait kte kt sini kot. T_T

6 comments:

undrgnd said...

fin...ak nk nanges jugk la...
kahkah

.ein said...

nk kene lepuk? haha ak sedey dow.x kesah ah kau kate emo ke ape.aku sedey gak.hahaha

undrgnd said...

xla..
ak sedey jugk la..
tp xdela smpi nk nanges..
skati hg la nk emo2 ke amende ke...

.ein said...

haha poyo ah kau ni.sepuk kang beterabur gigi

gungun said...

salam fin..

perasaan yg sama suatu masa dulu..hihii..
ganbatte nee
lps ni lg byk cabaran menunggu.
lg byk kasih sayang menanti
lg byk kenangan akn mengisi
insyaallah..

.ein said...

senpai, tuh la.mmg cmnih kan rase die.insyaAllah idup msty diteruskan.heeee~