this is me.

My photo
a place for reminiscing my old memories as i grow older and wiser.hopefully, InsyaAllah.it will be great if you walk in my shoes first before you judge me

Sunday, January 16, 2011

milo panas aumm

ohh mlm2 sejuk begini mari minum milo panas jomm jommm.

actually, mse memule smpi kt jepun ni ak dh beli water boiler ke heater? *tatau la ape name die sbb ak mmg x brape minum sgt air panas2 ni mse kt mesia.kecuali kalo mak or ayah i yg buat air panaas kt umh tuh i minum la yuh *dasar anak pemalas :P

haaa mcm ni lah rupe die.sejibik cmnih


pastuh boleh pulak arituh g kiryu umah senpai, ak tdo sane pastuh jiwa lapar mmg merasuk habes spanjang mase rase nk maaaaakan je kije *okey kat sini spatutnye boleh salahkan winter tp sbnarnye ni alasan je x nk ngaku salah sndrik mkn byk :)

dah tuh senpai ai pon kuakan air koko soh buat air panas minum smbil cecah roti.pehh terliur betul.haha pastuh jeng jeng jeng.mase nk amek air panas dr boiler tuh boleh plak ai tatau cmne nk kuakan tuh.ya ampun ni boleh ketup muke pakai tudung periuk kot.x pon kasik lipas larik menjejauh.euwww


haha sumpah padan muke kau fin.seb baek leh ckp sebab;

"sebab x penah nak gune bnde alah tuh.dah berabuk kat umah x penah pakai bwt minum air panas.asek minum air paip je haha :P"

hence, semenjak balek dr umah senpai tuh ak dah addicted minum air panas.dulu mse 1st time dtg japan march last year ade bwk sket milo ho ho HOO.haha sekati aku je nk letak ho ho hoo tuh.ok2 behave sket, hoyeayy milo tuh ade lagik x bukak.alaaaa yg milo fuze tuh laa.pastuh ak tros selongkar carik milo tuh.and yess i found it! jangan nak larikk hokeyy.i nak mamam u.muahahaha ngap ngap slurp slurp


conclusionnya; sile belajar gune water boiler tuh.jgn biakan diri anda diselubungi malu :)

p/s : kenapakah milo sedap? wuuuu :( *terharu

3 comments:

Ain bintu Amir said...

hahahah :D
x abes2 ko dok kacau2 milo tu dpn along time skype smlm :P

hafeez said...

hahaha.. lucu gler fin x pnah gune.. kiki

.ein said...

along; muahahaha org hebat buat milo mmg cmtuh.24/7 nk kacau je keje :P
psang; hahaha tau takpe.*malu2