this is me.

My photo
a place for reminiscing my old memories as i grow older and wiser.hopefully, InsyaAllah.it will be great if you walk in my shoes first before you judge me

Monday, March 29, 2010

salji ;p


arinih salji turun.

haha cm x caye je ak da ade pgalaman pgg salji.agak jakun la di situh.haha

btw, td pagi g kua ingt nk bwt akaun bank but x leh bwt lagi sampai ah dpt alien card so ktorg tros g honmachi, maebashi by bus sbb nk bwt intenet skali kat NTT. hehe but tatau ah ble leh dpt tenet ni.kte tungguuuu je la.

mse on da way balek, perghhhhhhhhh angin gile la kuat.tertumbang2 ak tahan.cube korg bayangkan kalo tanpa bantuan lemak2 aku ni haa.hishh mungkin ak x berada di sini utk menaip entry nih kot.wakakakaka

mse jalan2 gle syahdu aku teringat rumah.waaaaa nk kol umah.makkkk online laaaa skype.rinduuu ni nk borak2 T_T hehe

and mayb 31/3 ni ktorg nk pndah umah sndrik kot.ksian senpai kne bg ktorg tmpang umh diorg smntara x dpt msk umh lg.hehe tenkiuu senpai! haha ;p

tadi kannn ktorg msk ayam masak merah.puhhhh cayalahhh myresepi.jasamuh dikenang kot.sedaaaaap haha lagi2 mekaseh pada senpai sbb belikan kfc bwk dr mesia uhhh.haha lepas rindu ngn mesia skejap.huhu ok ah len2 kte tgk picca sudeyy.emm tp pic upload nanty ah.haha



2 comments:

ct hawa said...

Slm, pandai pun anak mak masak or tlong kacau je, at least ada improvementlah tu kalau tak kat umah
bangun tido suma dah siap. Lps ni boleh buat muffin plak. Kalau nak sedap lagi masa masak selawat banyak2
lagi berkat.....

Ayah n mak miss you so much,

noin said...

huhuhuhu~
syoknyeeee ley pgg salji!
ak nga kumpol dwet ni weyh ikat prot n napsu shopping sbb nk g jepang! haha

tp ayh da ckp awal2 nk g time spring je sbb summer panas sgt n winter mmg TAKKAN ar kan! hihiks~