this is me.

My photo
a place for reminiscing my old memories as i grow older and wiser.hopefully, InsyaAllah.it will be great if you walk in my shoes first before you judge me

Thursday, March 11, 2010

she's been cranky all day

she itu sayelah.haha T_T

setelah penat menanges dlm toilet melayan perasaan maka saya menggagahkan diri menepekkan warkah kat blog ni haa.haha yeah saye gagah perkasa ;))

kenapakah saya menanges? hish susah la nak jawab ni.bwt malu aku la kang.x nampak keperkasaan ak dah kang haha

jawapannya;

+_+ sedey dowww ble pikir balek kau ade kurang dr 10 ari ntok spend kat malaysia tercinta ni bersama2 family yg tercinta jugak.adehhh~ syahdu sehh haha ak pon x sangka ak nanges dasat gle2 dlm toilet.lame gak ah aku mandi td sbb mak tgh solat dlm bilik ak plak dlm bilik air so kalo bukak2 pntu je mmg ternampak ah muke mak.waaaa mne leh tnjuk muke selebet sedey2 kang kne tuduh kuat nanges aka cengeng plaks haha.aduiiii pstuh ak pon basuh habes la muke kasik ilang tanda2 kuat menanges ni.kire2 30 mins kmudian bru ah ak menggagahkan diri nk kua.apekehalnye ak dr tadi nk ckp gagah je ni? haha cmne nk fly ni.alamak anybody help meh.gagagaga

ptg2 td tade ah cm sedey2 ni tp statnye bile mak teh call ak ah kire ni cm pencetuslah.mak teh tnye da blie brg sume2 ke? then ak jwb x beli ape2 lg.makteh cm tkejut so die ckp ah prepare la awal2.waaaa sume org ckp cmtuh ngn aku tp apekan daya ak hanya insan biasa tanpa lesen kete.mak ngn ayah bz keje plak.next week la kot baru leh nk shopping2 ni.waaaa and mse borak2 uh mate ak da bergenang dah.aiyoooo sedey2 nnty kne g umh makteh jmpe2 mak dlu b4 fly T_T and oh yea good news; makteh nak kasik telekung so tayah nk beli telekung baru kate mak teh.hehe mekaceh mak ;DD

pstuh td ak da bosan men laptop ni ak g la dapor tgk mak aku bwt kek.tgk je lah tapi sbb mak kate resepi sume tekan2 sket da kua kat internet je.haha pemalas cm aku mmg cmnih la.pstuh ak pon tolon2 ah bsuh pnggan.pstuh ak cm nak mkn mangga pulak sbb nak kasik senang berak haha.ak mule2 nk kupas satu tp tetibe mak ckp;

'kopek je la sume angah.bile lagi kau nak kopekkan mangga uh ntok mak nnty ko da kat jepun dah'

adesss ayat sedey da kua dah.aigoo ak da la tgh lyn blues arinih.mak ni cm tau2 je org tgh blues.so ntok x rase nyesal ak pon tolon kupas sume mangga tuh.ni pon salah satu cara ntok tahan nanges T_T korg tatau betape bgelodaknye hati aku ni mse kupas mangga uh.hish3 syahdu plak aku.

ni skang ni ak nak tulis blog ni pon air mata aku bergenang2 ni.cmne ni? kat KLIA nnty cmne ah muke aku ntah.ade ala2 panda kot cm kungfu panda plak sbb bntuk bdn dah nak sama.kah3 cover sedey baek punya ;p

p/s - ak teringat time ak ckp ngn along yg ak kalo boleh takmo rmai2 anta ak kt airport kang aku menages terlalak2 plak.kak long pulak satu, ade ke patut mse kat umh cik pidah arituh die gtao cik pidah.cehh poorah kau ni x reti simpan rahsia.hahaha tp kan aku agak yakin yang sikit org ke rmai org ke dtg anta aku air mata aku ttp byk punyaaalah turun.haha cuak ak nak mhadapi ari tuh wahai 21/3 hoii

oh yea dikesempatan ini, ak nk ajak ah ni bkn ajak2 tahik ayam.ni ajak2 hitam putih ni.haha jemputlah anta aku kalo korang nak ah kat KLIA ahad next week pd 21 mac 2010.berpakaian bersesuaian dengan keadaan anda jgn la pulak nk pkai baju cm yg biase johnnys bwt konsert tuh haaa x ngaku aku korg kwn2 aku.ok, bagi penyokong ein sile pkai baju merah atau kaler2 pelangi.wahahahaha aku gura je la.lantak korg ah nk pkai bju ape baju agar2 ke baju berkilau2 ke labuci ke bju skola ke baju minangkabau ke suke hatiii.agagagagagaga jemput datang eh ni walimatul urus dah ni ;DD

sekian salam hormat ^^
salam 1 malaysia ;D


13 comments:

pja_chan said...

ngek la ko in.
pkul 230 ni ko wat ak gelak cam nak mmpos.
walhal mood sedey kot pos nih.
bgus2.
wahai ein daimate ku
ak pon paham ape ko rasa.
cume so far xnngs lg ar huhu.
ape2 pn.kite kna usaha!
*4thn lg nak ngadap muke ko* hahahha

-zamrex- said...

la~ ko bole menangis ke fin.. bgus2.. normal ;p

noin said...

oi...!!
ak pon turut bgenang weyh~ agagaga :P

todei i balik! so wait for me ohkay!! ^_^

.ein said...

pja; kau dah mlanggar norma alam ah.ak nye post sedey kot kau g gelak watpe.kah3 ak nanges siap2 smbil tgk cermin nk tgk btapa buruknye muke aku nanges nnty kat klia bole cover2 cara2 nk nanges ngn cantek.wakaka
oi zamrex; ak comel kot.msty la boleh mnanges.kah3
along; kau balek kah? bagussss! ;DD

undrgnd said...

adoi...
cian bdk nie nanges byk2..
kang krus kang..hahaha

.ein said...

kah3 kau nk perli ak tade cara laen ke amir.ak da mmg kurus la x yah nak kurus2 lg.kang tnggal tulang kang.kah3

famerkun said...

fin....awat sedey2 nih...ei...kat nihon nnt blehla buat family baru ngan nakama2 baru...hidup takleh sedey2 ni..cabaran tau~!!
Yosh~!! Minna ganbarou~!!
(sensorang mori agaru kat cni..XD(

awe said...

einnnnnnnnn.. hati aku pon bergelodak gak di kala membaca post ko nih....... waaaaaaaaaaaaaa......

ciK_LySa said...

huhu...lady gagah(sbb perkataan gagah ko yg byk tuh.hehe.)..
bguslah sedey2 nih..aku cam xde perasaan weh..hihi..teruk x aku?

.ein said...

famer; betul2 idup kt tmpt baru, pgalaman baru kan? kan? hehehe bertuahhh *rindu kat word ni.haha
awe; waaaaaaaaa aku lg ah bkelodak berkeladak skali.kah3 sengall je
lysa; kah3 lady gagah.bagusss! same2lah kte jd lady gagah.haha ak mmg dow agak emo ah.hehe

wan said...

bongek jer mkn mangge nak kasik senang berak.. haha

lysa-chomel^^ said...

ala..aku rase aku lg emo..cume perasaan tuh byk sgt smpi aku mls nk lyn..tu yg jd xde perasaan..hik3
tabah weh tabah..lady gagah haruslah tabah!!^^

.ein said...

wan; sapekah anda? wan nuni? wan nina? haha kau mcm x pnah mkn mangga.senang dow berak.haha
lysa; bagus la.nnty kt klia kau nanges tau! teman aku weh.hehe