this is me.

My photo
a place for reminiscing my old memories as i grow older and wiser.hopefully, InsyaAllah.it will be great if you walk in my shoes first before you judge me

Thursday, March 5, 2009

finally it's over!!

yeah dah abes xm kimatsu shiken! but scary plak bile fikir bout result.huwaaa mamaaa

okes2 tokorode kite tuka topik yer..

today after gather kt adk1 n dpt homework yg blambak2 nak mampus cam gunung everest ktorg blek skjap tuka baju, balut present for sensei n went back to bs2 sbb ade PARTY! yeah

okes basically kat party of course la byk mknn en.so aku takyah nak cite la just nak mention ktorg order domino's 16 boxes.haa bapak best okeh!! aku x larat nak mkn byk sgt so aku amek 3 pieces ckup tp diorg x caye.aku sepak sorg2 kang.

then ktorg pon snap pic blambak2 like BERLAMBAK2.haha ape aku merepek tah.

then, beep plan nak men game fruit basket(if im not mistaken la)

aku cm okey but aku x suke men rebut2 or anything involving running as i REALLY2 hate running ok.lari mmg sgt troublesome but aku just 'ok go one je.final party b4 msuk 2 nensei en'

then ktorg stat maen uh.haha aku gile sgt teruk for anything yg related with GAME.haha that's the reason why i HATE game.haha conclusionnye aku kalah 2 kali.haha seb baek x lebey so aku takyah la kne batsu game tp sachin dgn tak malunye g bwt air cili ntok aku tp aku takyah minum sbb aku terel.yeah but siyes sgt lawak!! haha

lol n that day nazururu sensei truk kne ngn dak laki.haha cian sensei!!

but sangat2 seronot!!

the rest of it, picca


2 comments:

.fairuzaimisukamerapu. said...

huiyaii.
sape y baring kat depan tu ein?
utada hikaru e?

.ein said...

haha sensei aku uh.die baek bangat.utada hikaru tade, ayumi hamasaki ade ah.wawawa