this is me.

My photo
a place for reminiscing my old memories as i grow older and wiser.hopefully, InsyaAllah.it will be great if you walk in my shoes first before you judge me

Friday, March 6, 2009

hangout kat arcade.

yosh.today bgun lambat ohh n mandi2 tros jumpe hawa.discuss nak g mane japg.mule2 cm plan nk g karaoke kt mont kiara, kat satu place ni yg mmg karaoke for japanese song je n a bit of english song kot but last2 x jdik sbb kne kumpulkan byk2 fangirl bru syok karaoke.haha

sbb mafuza sensei tak dpt follow so ktorg kua sikit2 je.saje2 sape yg rajin nak ikut.last2 yg follow, hawa, jim,wan n anam.ktorg g mid je.lepak2ing kat arcade.

snarnye aku pnah msk tmpt ni skali je mse tmn abg shazrol dlu maen kete but lame sgt2 and aku sgtlah x reti maen ape2 game sekalipun.haha im really2 bad in anything involving game physically mentally or both.sgt la sengal n i really have no idea what stuff yg diorg suke sgt kat dlm ni.

but then, ble da msuk tgk mreka2 maen ni aku pun cm 'wow cambest je tgk.haha' then hawa pun ajak aku men satu game ketuk2 ni.ya ampun bpk sakit tgn n too bad, aku kalah la as usual.haha hawa nye tgn bapak laju eh.bdk2 len cm wan, anam jim sume kate tgn aku lembab.haha seb baek bkn orgnye.wakaka then aku tgk wan dgn kehebatannye mengekalkan kejuaraan die dlm stp game yg diinvolve.haha kau mmg hebat wan.ptot la sume pnggil kau wan hebat.wakaka jangan lipat aku n campak2 aku dr tingkat 4 weh.

aku ngn hawa pon try game basketball lps wan men dgn machonye n dpt 3++.aku tgk cm seronot n ajak hawa men same.ktorg men 2 org pon paling hebat smpi 1++ je.waaa geram ngn wan.rase nak sepak2 je wan sbb die terel sgt.haha pastuh aku sgt gian men game basketball uh.seronot2 best2 klaka2.

mule2 ktorg decide nk men boling but dak2 laki sume takmo men so terpakse cancel.lagipun wan da takde dwet.haha last2 ktorg berloafing sampai mlm bute.snap2 picca kat the gardens kat tingkat atas n berseronot je kejje sbb tade dwet la katekan.n n aku beli mag duet.yey yey yamapi sgt macho dlm uh.ureshiii ni narimashita.

then ktorg pon btolak balek smbil men game 'shizouka, shiozuke' sampai tergeliat lidah aku men.haha wan sengal nak tgk aku kalah.tp aku x kalah.yeah aku da jd hebat cm kau wey.lol n pasnih wan da kne men game kt cc plak.die ni mmg gamers sejati even mate da merah2 pon nak maen gak.aku tabik.haha

dlm teksi berdialog dlm japanese ngn pacik teksi yg hebat bhsa jepun.yeap,this is true.x sngke ley jmpe pakcik boleh ckp jpon.borak ngn die best n byk la bnda die advise.thanks pacik.

balik um, beli air 100 plus dibelanja olah hawa comel.haha ktorg decide nk kaco party klass famey.n finally diorg pon ajak ktorg mkn skali.oh yea lupe ngn gtao, afia pon follow ktorg stat dr arcade td.okeh mse party sgt seronot bergaduh ngn rais.yeah aku rase cm aku menang.haha

makan ayam bbq, pisangyeah pisang, udang n etc etc.

as a conclusion, hari ni sgt seronottt.




2 comments:

noin said...

kecoh je amek pic kat redbox, walhal tak karok pon! wakakaka

.ein said...

kau jeles pehal.ktorg miskin x cm kau.tangkai jering.dwet banyak tp kedekot.kuang3